Waarom Coretix?

Coretix is het integratieplatform van It’s Us, ontwikkeld om tegen een betaalbare prijs systemen te integreren en gegevens uit te wisselen.

De kracht van Coretix

De kracht van Coretix is dat je met één platform data kunt uitwisselen tussen al je applicaties. En omdat onze oplossing in de cloud draait hoef je geen dure investeringen te doen maar betaal je maandelijks voor je gebruik.

Veilig en betrouwbaar

Data beveiliging is essentieel in de huidige tijd. Ons Coretix platform beschikt over geavanceerde beveiligingstechnieken, werkt uitsluitend over beveiligde verbindingen, en alle servers en dataverwerkingsprocessen worden 24 uur per dag bewaakt. Wel zo veilig.

Flexibel en wendbaar

Ga je met een andere of nieuwe applicatie werken? Je vervangt eenvoudig een plug-in op het Coretix platform en de nieuwe applicatie is geïntegreerd met je bestaande applicaties. Dit maakt je flexibeler en wendbaarder in onze snel veranderende wereld.

Wat doet Coretix?

Verhoog je productiviteit door applicaties naadloos te integreren met Coretix.

IRIS pro-actief beheer is signalering, onderhoud en support. Coretix Platform
IRIS beveiliging is preventie Cybervandalisme, Preventie Cybercrime, backup en recover Coretix Services
IRIS Infrastructuur: ICT Consultancy, Hard-en software, Hosted Servers Coretix Grip

Het Coretix Platform is de basis voor gegevens uitwisselen via de cloud tegen een vast maandelijks bedrag. Wel zo eerlijk. Wel zo eenvoudig.

Coretix Core

De kern van Coretix is het onderdeel dat gegevens uit het bronsysteem geschikt maakt voor het doelsysteem. Het maakt dus de vertaling van data uit de ene applicatie naar de andere. In die vertaalslag is Coretix in staat om te verrijken en te interpreteren.

Coretix Cloud

Coretix draait op een omgeving met hoge beschikbaarheid in de cloud. Redundant, beveiligd en oneindig schaalbaar. Voor jou betekent dat geen investeringen in hardware, software of licenties maar een eerlijk maandmodel. Alleen betalen voor hetgeen je gebruikt.

Coretix Connect

Coretix is gebouwd om willekeurige systemen met elkaar te verbinden. Coretix Connect is het onderdeel dat de verbinding regelt met de verschillende systemen. Het platform verzorgt standaard al een grote verscheidenheid aan integraties. En is de connector voor jouw systeem nog niet beschikbaar? Dan voegen wij die toe.

Datawarehouse

Naast functionaliteit voor het uitwisselen van gegevens beschikt Coretix ook over een datawarehouse, waarin alle mutaties kunnen worden opgeslagen als je dat wilt. Op deze gegevens kun je eenvoudig rapporteren.

Coretix Services zorgen voor ondersteuning, beheer en support van jouw integratieplatform. Daarmee ben je verzekerd van een goede data uitwisseling.

Support

Voor alle abonnementen is er Coretix Support. Waar het ook om gaat, ons supportteam staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Security

Veiligheid is een serieuze zaak. Je wilt immers niet dat jouw bedrijfsgegevens in verkeerde handen vallen. Het Coretix platform is dan ook voorzien van geavanceerde beveiliging en werkt uitsluitend over beveiligde verbindingen.  Alle servers en dataverwerkingsprocessen worden verder continu bewaakt, zowel automatisch als door onze support afdeling.

Maintenance

Alle onderdelen van het Coretix platform worden 24 uur per dag, 7 dagen per week, bewaakt en beheerd. Niet alleen de hardware componenten en de verschillende verbindingen, maar ook de software componenten zoals connectoren, mappings en databases worden doorlopend gevolgd. Hierdoor krijg jij de beste snelheid, de zuiverste resultaten en de hoogste beschikbaarheid.

Updates

Coretix is continu in ontwikkeling. Iedere dag is ons Coretix Research & Development Team bezig om bestaande functionaliteiten te verbeteren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Wij hebben ervoor gekozen om iedere klant van Coretix mee te laten profiteren van deze ontwikkelingen.

Grip staat voor grip op jouw data. Met Coretix Grip weet je altijd en overal of de data uitwisseling tussen je applicaties goed verloopt.

Command & Control

Coretix Command & Control is een portaal waarmee je jouw datastromen kunt bekijken en beheren. Je kunt zelf processen starten en beëindigen of achterhalen waar je data is gebleven. You are in control.

Alerts

Coretix Alerts stelt je direct op de hoogte op het moment dat er iets mis gaat in een (kritische) data uitwisseling. Dat kan via SMS of via e-mail. Zo ben je direct op de hoogte en kun je actie ondernemen.

Self Service

Het self service portaal van Coretix is de plek waar je zelf eenvoudige koppelingen kunt maken tussen applicaties, danwel wijzigingen kunt doorvoeren in reeds bestaande koppelingen. En kom je er niet uit? Dan bel je eenvoudig even met onze supportafdeling.

Coretix Datahub

De Coretix Datahub zorgt ervoor dat je op één plek je data in kunt voeren. De datahub voorziet vervolgens de aangesloten applicaties van alleen die gegevens die voor de specifieke applicatie nodig zijn. Dat voorkomt handmatige data verrijking nadat gegevens zijn gerepliceerd.

De beschikbaarheid en correctheid van je data is wel zo belangrijk. Maar heb je er wel eens over nagedacht om waarde te creëren met je eigen data? Coretix maakt het mogelijk!

Hoe werkt Coretix?

Maak kennis met Coretix.
Kies voor data integratie met één platform tegen een vast bedrag per maand.

Meet & Greet

Weten hoe wij jouw applicaties met elkaar kunnen verbinden? Hulp nodig met het maken van een abonnementskeuze? Wij komen graag bij je langs.

Analyse & Advies

Waar leg je data vast? Hoe beheer je jouw records? Weke plug-ins gaan we inzetten en welke integraties verzorgen onze consultants voor je? Wij zoeken het voor je uit.

Integreren en inrichten

Geef je ons het vertrouwen om ons Coretix platform de spil te laten zijn tussen je applicaties? We zijn maandelijks op en af te schalen of op te zeggen.