Waarom IRIS?

Welkom bij IRIS. Zorgeloos werken met ICT.

Altijd & Overal

IRIS zorgt ervoor dat u altijd en overal kan werken. Dat is IRIS in haar eenvoud. Ze optimaliseert, beheert en beveiligt 24/7 om beschikbaarheid van elke werkplek te garanderen.

Zorgeloos

Zorgeloos, daar staat IRIS voor. IRIS maakt een complexe wereld eenvoudig. Door persoonlijke aandacht, expertise en ervaring is uw ICT in goede handen.

Veilig Online

IRIS gelooft dat de groeiende afhankelijkheid van ICT ons niet kwetsbaar hoeft te maken. Daarom investeert IRIS continu in nieuwe technologie om uw online veiligheid te vergroten.

Wat doet IRIS?

IRIS optimaliseert, beheert en beveiligt uw ICT.
Voor een vast bedrag per maand.

IRIS pro-actief beheer is signalering, onderhoud en support. Pro-actief Beheer
IRIS beveiliging is preventie Cybervandalisme, Preventie Cybercrime, backup en recover Beveiliging
IRIS Infrastructuur: ICT Consultancy, Hard-en software, Hosted Servers Infrastructuur

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is de essentie van pro-actief beheer.
IRIS anticipeert voortdurend. Zo loopt u nooit meer achter de feiten aan.

Signalering

IRIS signalering geeft een volledig overzicht van logs, prestaties, gezondheid, updates en audit van computers en servers. Events die down-time kunnen veroorzaken, worden nu tijdig gesignaleerd.

Onderhoud

IRIS automatiseert het meest tijdrovende aspect in systeembeheer en netwerkbeheer: onderhoud. Een ongekende besparing in tijd voor iedere systeembeheerder.

Support

Voor al uw ICT gerelateerde vragen is er IRIS support. Het IRIS team beschikt over specifieke expertise om u verder te helpen. Computerproblemen worden snel en kundig oplost.

IRIS beveiliging is hét slot op de deur.
Voorkom dat uw bedrijfsdata in de verkeerde handen valt of verloren gaat.

Preventie Cybervandalisme

IRIS preventie cybervandalisme bestrijdt virussen, malware en spam. IRIS waakt 24/7 om pogingen tot spionage of diefstal in de kiem te smoren.

Backup &
Recovery

IRIS backup & recovery biedt zorgeloze en geautomatiseerde opslag. Ze beschermt uw bedrijfsdata en maakt direct herstel mogelijk.

Preventie Cybercriminaliteit

Voor elk bedrijf is het risico op diefstal van wachtwoorden en bedrijfsdata substantieel. IRIS biedt moderne, veilige en makkelijke manieren om in te loggen.

Inkoop en inrichting van een hoogwaardige ICT infrastructuur is ons specialisme.
IRIS regelt internet, servers in de cloud, hardware, bekabeling, etc.

ICT Consultancy

Altijd een IRIS engineer tot uw beschikking voor een vast bedrag per maand. Van strategisch advies over uw ICT omgeving tot installaties van laptops.

Hard- en Software

Inkoop van hardware en software is tijdrovend en vereist specifieke kennis. IRIS regelt, als uw persoonlijke partner, inkoop (try&buy) of lease tegen aantrekkelijke prijzen.

Hosted Servers

IRIS biedt betrouwbare en snelle servers, veilig in de Cloud. Geen servers meer op locatie en eenvoudig bij te schalen wanneer uw organisatie groeit.

“Zie mij als diegene die u productiever en competitiever maakt. Ik zorg ervoor dat u op ICT gebied niet ongemerkt achterblijft!”

Hoe werkt IRIS?

Maak kennis met IRIS ICT beheer.
Kies voor een kosteloze analyse van uw ICT omgeving.

Ontmoet IRIS

Kennis maken met IRIS, is kennis maken met nieuwe perspectieven op ICT gebied. Beheer van ICT is geen trucje. Het vereist een visie op beheer en online veiligheid.

Analyse & Advies

Hoe staat uw ICT omgeving ervoor? Waar zitten de pijnpunten? Onze engineers adviseren u over het inrichten van een veiligere, betere en snellere ICT omgeving.

Optimaliseren & Inrichten

Geeft u IRIS het vertrouwen de voorgestelde aanpassingen door te voeren? Voor een vast bedrag per maand optimaliseert en beheert IRIS uw ICT omgeving.