It’s Us is een groeiende, ambitieuze ICT organisatie met een heldere en vooruitstrevende toekomstvisie. Wij richten ons op ontwerp, implementatie en beheer van business software en zijn daarnaast gespecialiseerd in data uitwisseling tussen willekeurige applicaties. Onze groei komt voort uit het hoge kwaliteitsniveau van onze dienstverlening. Om deze groei verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die zich willen inzetten voor de organisatie en die initiatieven willen ontplooien gericht op de toekomst van It’s Us.

De activiteiten die gericht zijn op business software, zijn gebaseerd op onze eigen software (Coretix) en op de productlijn van Exact Software. Het inrichten, beheren en ondersteunen van Exact Globe, Synergy Enterprise, Coretix en Reporting zit in ons DNA. Wat we ook doen, It’s Us realiseert een inrichting die werkelijk van waarde is.

Om ons kwaliteitsniveau ook in de nabije toekomst te kunnen blijven borgen, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons supportteam. Wil jij het verschil maken? Wil je meer resultaat zien van je eigen werk? Wil je graag deel uitmaken van een informeel, hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior Support Medewerker

Functie:
In deze functie krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Je wordt specialist in het beantwoorden van vragen over software van It’s Us en software van Exact. Je leert de vragen van onze klanten op waarde te schatten en leert vragen over financiële processen en bedrijfsprocessen te vertalen naar concrete ICT oplossingen. Daarnaast zoek je continu naar mogelijkheden om de klant verder te helpen om daarmee de klantloyaliteit en de continuïteit van de organisatie te bevorderen. Je houdt je kennis omtrent ontwikkelingen op eigen vakgebied en aanverwante gebieden op peil ten behoeve van de eigen functie en om anderen te kunnen ondersteunen en informeren.

Locatie:
De werkzaamheden worden grotendeels op ons kantoor in Amsterdam uitgevoerd, maar in voorkomende gevallen ook op locatie bij opdrachtgevers.

Werktijden:
Deze functie vraagt flexibiliteit. Je werkzaamheden zullen vooral tijdens kantoortijden plaatsvinden, maar ook bereikbaarheid buiten kantoortijden is voor jou geen probleem.

Profiel:
Als junior support medewerker is je basis HBO werk- en denkniveau. Je bent zorgzaam, maar je kan ook commercieel zijn. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig en toont graag initiatief, maar bovenal ben je proactief in het zoeken naar snelle en goede oplossingen. Daarnaast deel je graag je kennis met collega’s en bent bereid ze te ondersteunen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en het is een pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Kennis:
Begrip van financiële- en bedrijfsprocessen is cruciaal. Daarnaast is affiniteit met ICT een duidelijke pré.

Wij bieden:
Voor de juiste kandidaat ligt een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket klaar. Naast een passend salaris krijg je de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om met een jaarlijks vastgesteld opleidingsbudget certificeringen te behalen in het werkveld of op het gebied van eventuele andere vaardigheden. It’s Us is een organisatie waarbij je de vrijheid krijgt om mee te denken met de organisatiedoelen en waar jouw mening belangrijk wordt geacht.

Belangstelling:
Denk je in aanmerking te komen voor deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel reageer dan en mail jouw cv. Denk je nu nog niet het beoogde niveau te hebben, maar dit wel snel te kunnen bereiken (bijvoorbeeld omdat je al wel affiniteit hebt met financiële processen, maar nog geen kennis van Exact), reageer dan ook. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nancy Bruijn: nbruijn@itsus.nl, 020 560 59 00