IU-07.jpg

It’s Us,
dat zijn wij.

Wij hebben 20 jaar ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen en alles wat daarbij komt kijken. Onze kernactiviteiten zijn Business Solutions en Integration Solutions. 

Verloop.jpg

Business solutions

Het automatiseren van bedrijfsprocessen, met als basis Exact software (Online, Globe en/of Synergy) en waar nodig aangevuld met specialistische software van andere leveranciers.

Integration solutions

Het uitwisselen van data tussen willekeurige applicaties met ons eigen SaaS platform Coretix. Coretix spreekt alle talen.

bridging.jpg

Bridging the impossible

Robert Craig "Evel" Knievel, Jr. was een Amerikaanse stuntman. Hij werd vooral bekend tijdens de jaren zestig door zijn langeafstandsprongen op de motor waar hij veel records mee vestigde. In zijn gedachte bestond er niet zoiets als een onmogelijke sprong. Dat gedachtengoed is voor ons een inspiratiebron. Ook in de wereld van IT wordt er soms gezegd dat “iets niet kan”. En juist dan wordt het voor ons uitdagend, want naast het hebben van een verbindende rol spannen wij ons dagelijks in om het onmogelijke te overbruggen.

Overleg.jpg

Open vizier

Service en openhartigheid gaan bij ons hand-in-hand. Wij communiceren altijd met open vizier. Dat betekent altijd een eerlijk verhaal, de best passende oplossing en transparantie over alle kosten. Wie bij of met ons gewerkt heeft noemt ons sociaal, loyaal en informeel. We luisteren goed en daardoor kunnen we openhartig zijn. Tenslotte is loyaliteit voor ons van grote waarde: zowel naar en van werknemers als richting klanten.