Office.jpg

Business solutions

EXACT: Marktleider in business software in de Benelux

IT'S US: Gold Partner van Exact Software.

 

Waarom?

Exact. Precies de juiste software om alles uit het bedrijf te halen.

Betrokken

Betrokkenheid is volgens ons het fundament voor succesvol samenwerken. En werkelijk betrokken zijn geeft net die extra inzichten waarmee we uiteindelijk het verschil maken.

Deskundig

Werken met Exact Software? Wij weten waarover we praten. Onze consultants zijn gepokt en gemazeld in de wereld van Exact en al onze consultants zijn Exact Gold gecertificeerd. 

Eenvoudig

Simpel. Ongekunsteld. Moeiteloos. Woorden die horen bij goed automatiseren. Ons doel? Samen processen vereenvoudigen en transparant maken.

Eik.jpg

Wat?

It’s Us, ruim 20 jaar Gold Partner van Exact.
Dat zegt genoeg.

Verloop.jpg

Diensten voor Exact

It’s Us realiseert een inrichting die waarde toevoegt.

Selectie en aanschaf

It’s Us weet alles van Exact Online, Globe, Synergy en aanverwante applicaties. Vanuit onze ervaring en expertise weten wij als geen ander wat hierbij de juiste keuzes zijn voor elke denkbare bedrijfsvoering.

Vervanging en inrichting

Een inrichting zodat er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden? Dat is wat we met passie doen. Maximale waarde toevoegen aan Exact en overige Business Software, bijvoorbeeld met scanoplossingen als Scan Sys, Blue 10 of Elvy.

Optimalisatie en integratie

Klantvragen en processen veranderen, software wordt beter, functionaliteiten nemen toe. Wij optimaliseren de inrichting in Exact en integreren aanverwante applicaties.

Hoe?

Maak kennis met It’s Us en met Exact Software

It’s Us: meet with us.

Maak kennis met nieuwe perspectieven op automatisering. Ontdek waar de kansen liggen om met onze oplossingen meer uit de organisatie te halen.

Analyse en Advies

Met zorg een project voorbereiden. Onze uitgebreide analyse vertaalt zich naar een betrouwbaar en volledig fundament om een project te starten.

Start

Vertrouwen, betrokkenheid, expertise, de juiste software en een gedegen projectplan. Dat zijn voor ons de ingrediënten om samen een project te starten.

 
 

Hier komt nog een quote. Maar die is er nog niet helaas.

FUNCTIEOMSCHRIJVING, BEDRIJFSNAAM