Waarom Carice?

Welkom bij Carice, het volledige ICT-concept voor de healthcare.

Toekomstbestendig

De zorgmarkt is volop in beweging. Die beweging wordt enerzijds ingegeven door de behoefte om kosten te verlagen en anderzijds maximale waarde te creëren voor je cliënten. Ons zorgconcept stelt je in staat jouw organisatie toekomstbestendig te organiseren.

Samenwerken

Carice zorgt ervoor dat jouw medewerkers betrokken zijn bij je organisatie. Dat je de digitale transformatie optimaal benut en inzet als kans om beter samen te werken, kennis te delen en te verbinden.

Focus op zorg

Carice stelt je in staat om je te focussen waar het echt om gaat: de zorg voor jouw cliënten. Wij zorgen dat je beschikt over de inzet van de juiste ICT-middelen. Met alle veiligheidsaspecten die je mag verwachten voor de zorg.

Wat doet Carice?

Carice, het geïntegreerde concept voor de healthcare. Modulair opgebouwd.

IRIS pro-actief beheer is signalering, onderhoud en support. Business applicaties
IRIS beveiliging is preventie Cybervandalisme, Preventie Cybercrime, backup en recover Communicatie & Integratie
IRIS Infrastructuur: ICT Consultancy, Hard-en software, Hosted Servers IT Infrastructuur

Met onze toonaangevende business applicaties bespaar je op licenties, beheer en onderhoud terwijl je profiteert van de beste functionaliteit.

Nedap

Ons van Nedap levert alle functionaliteit om de belangrijkste activiteit in jouw organisatie te ondersteunen: zorg verlenen. Van cliëntadministratie en EPD tot urenregistratie en facturatie.

Personeel & Kantoor

Een oplossing waarbij de backbone van jouw organisatie geïntegreerd wordt ondersteund. Efficiënt lopende kantoor- en HR-processen, terwijl documenten veilig worden opgeslagen en teruggevonden.

Salaris

Zorg CAO’s kennen een hoop regels, uitzonderingen, bepalingen, toeslagen en vergoedingen. Des te belangrijker dat het salaris van jouw medewerkers goed wordt berekend en tijdig wordt uitgekeerd.

Financieel

Exact Globe is het financiële pakket van toonaangevende softwareleverancier Exact. Veilig en overal te benaderen vanuit de cloud. Geïntegreerd met je facturatie en salarisdata.

Alle communicatie wordt door Carice gestroomlijnd in jouw organisatie. Carice verbindt medewerkers, cliënten, applicaties en cijfers met Coretix data-integratie.

Telefonie

Carice levert een telefonie-oplossing die locatie en toestelonafhankelijk is. Via onze call router zijn jouw zorgprofessionals ook mobiel bereikbaar via vaste telefoonnummers.

E-mail

Met Hosted Exchange of Exchange Online zijn e-mail, contactpersonen, afspraken en taken overal en op elk device beschikbaar. Met de geïntegreerde zorgmailextensie mail je veilig met andere zorgaanbieders.

Data integratie

De kracht van Coretix is dat je met één platform data kunt uitwisselen tussen alle applicaties, domeinomgevingen en natuurlijk Ons. Omdat Coretix wordt geleverd met een inzichtelijke portal en in te stellen alerts in het geval van fouten, hou je grip op je data uitwisseling.

Veilig Appen

Een veilige messaging app voor zorgprofessionals. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen en separaat gehouden van privédata. Creëer je bedrijfsnetwerk in Siilo Connect en wissel gegevens uit tussen Siilo en je bestaande software systemen.

Carice levert, beheert, beveiligt en ondersteunt al jouw ICT-apparatuur. Dat is nog eens zorgeloos werken met ICT.

Hosting

Carice kan jouw applicaties hosten op betrouwbare en snelle servers, veilig in de cloud. Geen servers meer op locatie en eenvoudig bij te schalen wanneer je organisatie groeit.

Devices

Als jouw ICT-partner begrijpt Carice dat computers, firewalls en printers wel het laatste is waar jij je mee bezig wilt houden. Carice zorgt er daarom voor dat alles optimaal werkt, zodat jij je kunt focussen op de zorg voor je cliënten.

Office 365

Wie kan er beter zorgen voor de basistoepassingen voor kantoorautomatisering dan Microsoft met haar cloud diensten van Office 365. Van Office tot SharePoint en van Exchange Online tot Microsoft Azure.

Internet

Carice zorgt voor snelle, betrouwbare en betaalbare internetverbindingen voor al jouw locaties. En groeit uw organisatie, dan zorgt Carice ervoor dat de snelheid van de internetlijn met u meegroeit.

25 mei 2018 is de GDPR ofwel AVG in werking getreden. Lees hier onze whitepaper waarin je alles te weten komt over de GDPR/AVG.

Hoe werkt Carice?

Maak kennis met Carice.
Kies voor een kosteloze analyse van jouw ICT-Infrastructuur of business applicaties.

Ontmoet Carice

Kennismaken met Carice, is kennismaken met een ICT-concept dat helpt om jouw zorgorganisatie toekomstbestendig te maken.

Analyse & Advies

Waar kun je efficiënter werken? Hoe kan je zorgverlening beter? Waar kun je op besparen? Hoe word je productiever? Carice analyseert en geeft advies.

Start

Wij maken jouw organisatie efficiënter en effectiever. Hierdoor kun je jouw organisatie lean organiseren en je focussen op jouw cliënten. Goede zorg verlenen, daar doen we het voor.