Waarom Exact

Welkom bij It’s Us, jouw partner voor Exact Software.

Werkelijk betrokken

Betrokkenheid is volgens ons het fundament voor succesvol samenwerken. Werkelijk betrokken zijn geeft net die extra inzichten waarmee we uiteindelijk het verschil maken.

Deskundig

Werken met Exact Software? Wij weten waarover we praten. Onze consultants zijn door en door ervaren in de wereld van Exact. Dat zie je terug in het resultaat.

Eenvoud

Eenvoud. Ongekunsteld. Moeiteloos. Woorden die horen bij automatiseren. Ons doel? Samen processen vereenvoudigen en transparant maken.

Wat we doen

It’s Us, ruim 20 jaar Gold Partner van Exact.
Specialist in Exact, Reporting en Koppelingen.

It's Us diensten voor selectie, aanschaf, vervanging, inrichting en optimalisatie van Exact business Software Diensten voor Exact
Expertise van It's Us: Exact Globe, Exact Synergy Enterprise, Reporting en Scanning Werken met Exact
Applicaties (Magento, Wics, Nedap) koppelen aan Exact met Coretix Koppelen van Exact

Wat we ook doen, It’s Us realiseert een inrichting die werkelijk van waarde is.

Selectie & Aanschaf

It’s Us weet alles van Exact en aanverwante applicaties. Wij kijken daarom kritisch of Exact de juiste keuze is voor jouw bedrijf. Zo maken wij het je makkelijker om keuzes te maken.

Vervanging & Inrichting

Een inrichting realiseren zodat je effectiever en efficiënter kan werken? Dat is wat we vol passie doen. Maximale waarde toevoegen aan Exact en jouw overige Business Software.

Optimalisatie & Integratie

Klantvragen en processen veranderen, software wordt beter, functionaliteiten nemen toe. Wij optimaliseren je inrichting in Exact en integreren aanverwante applicaties.

Het inrichten van Exact Globe, Synergy Enterprise en Reporting zit in ons DNA.

Exact Globe & Synergy

Exact Globe en Synergy Enterprise kennen voor onze consultants geen geheimen. Exact software verbindt alles in jouw bedrijf met elkaar: processen, mensen en structuur.

Reporting

Essentieel voor iedere bedrijfsvoering. Onze verregaande kennis van het bronsysteem Exact stelt ons in staat uw kerncijfers overzichtelijk te presenteren.

Scanning

Je inkomende documenten en facturen digitaal verwerken? Wij bekijken welke scanoplossing (zoals  Elvy, Blue10 of Scansys) het beste bij uw werkwijze past en richten deze in.

Met Coretix koppelen wij Exact Software aan je applicaties.
Coretix is een generiek koppelplatformontwikkeld door It’s Us.

Koppelen met applicaties

Coretix is speciaal ontworpen om Exact zorgvuldig te koppelen aan willekeurige applicaties en webshops. Bijvoorbeeld Magento, Wics, eLead, Nedap of Microsoft CRM.

Jouw data altijd up-to-date

Coretix synchroniseert financiële en logistieke gegevens tussen applicaties. Bijvoorbeeld relaties, artikelen, orders of mutaties. Zo is jouw data in elke applicatie up-to-date.

Platform voor de toekomst

Met Coretix hou je de vrijheid om te kiezen voor applicaties naast Exact. Hoe je applicatielandschap in de toekomst ook verandert, met Coretix blijft alles verbonden.

Exact-gold-partner
“Met trots zijn wij al sinds het prille begin van It’s Us, in 2000, Gold Partner van Exact”. Niels Faas, oprichter en directeur It’s Us

Onze werkwijze

Maak kennis met It’s Us en Exact Software

Ontmoet It’s Us

Maak kennis met nieuwe perspectieven op automatisering. Ontdek waar voor jou de kansen liggen om met onze oplossingen meer uit je bedrijf te halen.

Analyse & Advies

Met zorg een project voorbereiden. Onze uitgebreide analyse vertaalt zich naar een betrouwbaar en volledig fundament om een project te starten.

Start!

Vertrouwen, betrokkenheid, expertise, de juiste software en een gedegen projectplan. Dat zijn voor ons de ingrediënten om samen een project te starten.