IU-07.jpg

It’s Us,
dat zijn wij.

Wij hebben 20 jaar ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen en alles wat daarbij komt kijken. Onze kernactiviteiten zijn Business Solutions en Integration Solutions. 

Verloop.jpg

Business solutions

Het automatiseren van bedrijfsprocessen, met als basis Exact software (Online, Globe en/of Synergy) en waar nodig aangevuld met specialistische software van andere leveranciers.

Integrationsolutions

Het uitwisselen van data tussen willekeurige applicaties met ons eigen SaaS platform Coretix. Coretix spreekt alle talen.

Information solutions

Stuurinformatie op elk gewenst moment voor elke gewenste functie in een organisatie. Op maat gemaakte dashboards en rapporten op ons eigen SaaS platform Rodger.

Love.jpg

Liefde voor IT

Wij hebben al 20 jaar ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen en alles wat daarbij komt kijken. Hierdoor weten wij dat er binnen IT niet zoiets bestaat als één oplossing voor een willekeurig probleem. Om die reden combineren wij het leveren van Exact software en gerelateerde dienstverlening (Business Solutions) met diensten op het gebied van systeemintegratie waarvoor we onze eigen software ontwikkeld hebben en inzetten (Integration Solutions). Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat wij een optimaal applicatielandschap kunnen faciliteren voor onze klanten. Onze derde tak (Information Solutions) tenslotte gaat over het beschikbaar stellen van stuurinformatie. Op maat gemaakte dashboards en rapporten voor elke plek in de organisatie die stuurinformatie nodig heeft.

IU-08.jpg

Open vizier

Service en openhartigheid gaan bij ons hand-in-hand. Wij communiceren altijd met open vizier. Dat betekent altijd een eerlijk verhaal, de best passende oplossing en geen verborgen ICT-kosten. Wie bij of met ons gewerkt heeft noemt ons sociaal, loyaal en informeel. We luisteren goed en daardoor kunnen we openhartig zijn. Tenslotte is loyaliteit voor ons van grote waarde: zowel naar en van werknemers als richting klanten.