Background core.jpg

Integration solutions

De SaaS oplossing van It’s Us die alle talen spreekt.

 

Waarom?

Coretix is het integratieplatform van It’s Us, ontwikkeld om tegen een betaalbare prijs systemen te integreren en gegevens uit te wisselen.

Eén platform, geen verrassingen

De kracht van Coretix is dat het één platform is voor data-uitwisseling tussen alle applicaties. En omdat onze oplossing in de cloud draait hoeven er geen dure investeringen te worden gedaan maar wordt er op maandelijkse basis voor gebruik afgerekend.

Veilig en betrouwbaar

Databeveiliging is tegenwoordig essentieel. Het Coretix platform beschikt over geavanceerde beveiligingstechnieken, werkt uitsluitend over beveiligde verbindingen en alle servers en dataverwerkingsprocessen worden 24 uur per dag bewaakt. 

Flexibel en wendbaar

Werken met een andere of nieuwe applicatie? Dat kan door eenvoudig een plug-in op het Coretix platform te vervangen en de nieuwe applicatie is geïntegreerd met bestaande applicaties. Oftewel: flexibeler en wendbaarder in de snel veranderende wereld.

beekje.jpg

Wat?

Verloop.jpg

Hoe?

Kies voor data integratie met één platform tegen een vast bedrag per maand.

Meet Coretix

Meer weten over hoe wij applicaties met elkaar kunnen verbinden? Hulp nodig met het maken van een abonnementskeuze? Wij maken graag een afspraak.

Analyse en Advies

Waar leg je data vast? Hoe beheer je records? Welke plug-ins gaan we inzetten en welke integraties verzorgen onze consultants? Wij zoeken het graag uit.

Integreren en inrichten

Geef ons het vertrouwen om het Coretix platform de spil te laten zijn tussen applicaties. Coretix is maandelijks op en af te schalen of zelfs op te zeggen.

 
 

Coretix synchroniseert moeiteloos data met onze maatwerkapplicaties.

APPLICATIEBEHEERDER, SBS BROADCASTING B.V.

Koppelen van Exact

Met Coretix (ontwikkeld door It’s Us) koppelen wij Exact Software aan applicaties.

Koppelen met applicaties

Coretix is speciaal ontworpen om Exact zorgvuldig te koppelen aan willekeurige applicaties en webshops, bijvoorbeeld Magento, Corax, eLead, Spotler, Nedap of Microsoft CRM.

Data altijd up-to-date

Coretix synchroniseert financiële en logistieke gegevens tussen applicaties. Bijvoorbeeld relaties, artikelen, orders of mutaties. Zo blijven data in elke applicatie up-to-date.

Platform voor de toekomst

Coretix biedt de vrijheid om te kiezen voor applicaties naast Exact. Hoe het applicatielandschap in de toekomst ook verandert, met Coretix blijft alles verbonden.