Waarom iTrade?

iTrade is meer dan ICT. iTrade verhoogt het rendement van jouw bedrijf.

Verhogen van (online) omzet

Haal het maximale uit je verkooppunten. Of het nu om fysieke winkels gaat of om webshops, iTrade is gespecialiseerd in het verhogen van jouw (online) omzet.

Zorgeloos

Zorgeloos, daar staat iTrade voor. iTrade maakt een complexe wereld eenvoudig. Door persoonlijke aandacht, expertise en ervaring is jouw ICT in goede handen.

Verlagen van kosten

Van het optimaliseren van het bestel- en orderafhandelingsproces tot het elimineren van handmatige invoer van data. iTrade is gespecialiseerd in het reduceren van administratieve handelingen.

Wat doet iTrade?

iTrade verhoogt je (online) omzet en verlaagt je operationele kosten. Alles zonder investering voor een vast bedrag per maand.

IRIS pro-actief beheer is signalering, onderhoud en support. Core Business
IRIS beveiliging is preventie Cybervandalisme, Preventie Cybercrime, backup en recover Informatie & Communicatie
IRIS Infrastructuur: ICT Consultancy, Hard-en software, Hosted Servers Infrastructuur

Core” gaat over de core-business. Van webshop tot order tot factuur en van betaling tot levering (WMS), maar daarnaast ook nog alle personeelszaken en de financiële adminstratie.

Back Office

Winkels, webwinkels en magazijn maken allemaal gebruik van dezelfde artikelen. Het back-office systeem in jouw iTrade Cloud vormt de basis voor artikelbeheer, purchase to pay en de financiële administratie.

Warehouse

“Warehouse” is de bouwsteen voor handelsbedrijven met een eigen magazijn. Het warehouse management systeem van iTrade zorgt voor efficiency, snelheid, voorraadoptimalisatie en reductie van kosten en fouten.

Webshop

De helft van alle webshops bestaat na twee jaar al niet meer en van de andere helft is het merendeel niet winstgevend. Wel een succesvolle webshop? iTrade is gespecialiseerd in het verhogen van jouw online omzet.

Winkels

Handel is topsport, zeker als het om fysieke winkels gaat. iTrade regelt de benodigde IT-systemen om dat niveau te halen, van kassa tot klanttevredenheidsmetingen.

“Informatie & Communicatie” gaat over het sturen van informatiestromen. Uiteraard telefonie en e-mail, maar ook het aan elkaar knopen van alle verschillende systemen en het leveren van de nodige stuurinformatie.

Systeemintegratie

iTrade synchroniseert gegevens tussen al jouw applicaties. Bijvoorbeeld relaties, artikelen, prijzen, orders, voorraden of mutaties. Zo is je data altijd en overal up-to-date.

Informatie

Het speelveld van je bedrijf kan nogal complex zijn. Er is vaak behoefte aan overzicht, maar soms juist ook aan inzicht. iTrade geeft u op elk gewenst moment de informatie die jij nodig hebt om je bedrijf te sturen.

E-mail

Geen ingewikkelde systemen meer in huis, maar wel altijd de zekerheid van veilige en betrouwbare e-mail? In de iTrade Cloud heb je de beschikking over je eigen beveiligde mailboxen met spamfilter.

Telefonie

iTrade gaat verder waar traditionele telefonie stopt. Of je nu wilt bellen naar een toestel, een persoon of zelfs een functie. Je kunt direct zien of degene die je wilt bereiken beschikbaar is en je belt onderling gratis.

“Infrastructuur” zorgt voor alles wat met het netwerk te maken heeft. Uiteraard de servers voor webshop, WMS en de financiële administratie, maar ook alle werkplekken. Alles beheerd en beveiligd voor een vaste prijs per maand.

Cloud

iTrade bouwt je omgeving op betrouwbare en snelle servers, veilig in de Cloud. Geen servers meer op locatie en eenvoudig bij te schalen wanneer jouw organisatie groeit.

System devices

Als jouw ICT partner begrijpt iTrade dat firewalls, routers & switches wel het laatste is waar je je mee bezig wilt houden. iTrade zorgt er daarom voor dat alles optimaal werkt, zodat jij je kunt richten op je handel.

User Devices

Van tablet tot desktop en alles daartussenin. Bij iTrade huur je simpelweg de devices die je nodig hebt voor jouw bedrijfsvoering. Groeit je organisatie dan kan er eenvoudig worden uitgebreid en krimpt je organisatie dan daalt ook direct je kostenniveau.

Internet

iTrade zorgt voor snelle, betrouwbare en betaalbare internetverbindingen voor al je locaties. En groeit je organisatie, dan zorgt iTrade ervoor dat de snelheid van de internetlijn met je meegroeit.

“Zie mij als diegene die je productiever en competitiever maakt. Ik zorg ervoor dat jouw ICT voor jou werkt in plaats van andersom!”

Hoe werkt iTrade?

Maak kennis met iTrade.
Kies voor een kosteloze analyse van je bedrijfsprocessen en applicatielandschap.

Meet & Greet

Winst maken is geen trucje. Het vereist een strategie. Kennis maken met iTrade is kennis maken met een visie op handel en nieuwe perspectieven op ICT gebied.

Analyse & Advies

Hoe staat je organisatie ervoor? Waar zitten de pijnpunten? Onze business consultants adviseren je over jouw bedrijfsprocessen en je applicatielandschap.

Optimaliseren & Inrichten

Geef je ons het vertrouwen de voorgestelde aanpassingen door te voeren? Voor een vast bedrag per maand optimaliseren wij jouw bedrijfsvoering.