Consultant

It’s Us is een groeiende, ambitieuze ICT organisatie met een heldere en vooruitstrevende toekomstvisie. Wij richten ons op ontwerp, implementatie en beheer van business software en zijn daarnaast gespecialiseerd in data uitwisseling tussen willekeurige applicaties. Onze groei komt voort uit het hoge kwaliteitsniveau van onze dienstverlening. Om deze groei verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die zich willen inzetten voor de organisatie en die initiatieven willen ontplooien gericht op de toekomst van It’s Us.

De activiteiten die gericht zijn op business software, zijn gebaseerd op onze eigen software (Coretix) en op de productlijn van Exact Software. Het inrichten, beheren en ondersteunen van Exact Globe, Synergy Enterprise, Coretix en Reporting zit in ons DNA. Wat we ook doen, It’s Us realiseert een inrichting die werkelijk van waarde is.

Om ons kwaliteitsniveau ook in de nabije toekomst te kunnen blijven borgen, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons consultancyteam. Wil jij het verschil maken? Wil je meer resultaat zien van je eigen werk? Wil je graag deel uitmaken van een informeel, hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Consultant

Functie:
In deze functie ben je een specialist in het inrichten van de software van It’s Us en de software van Exact. Je weet de wensen van de klant te vertalen naar oplossingen die naadloos aansluiten op hun bedrijfsprocessen. Je ondersteunt de klant op technisch en functioneel vlak. Daarnaast zoek je continu naar mogelijkheden om de klant verder te helpen om daarmee de klantloyaliteit en de continuïteit van de organisatie te bevorderen. Je houdt kennis omtrent ontwikkelingen op eigen vakgebied en aanverwante gebieden op peil ten behoeve van de eigen functie en om anderen te kunnen ondersteunen en informeren.

Locatie:
Aandacht geef je doorgaans niet op afstand. Betrokkenheid bij klanten is erg belangrijk. De werkzaamheden worden dan ook voornamelijk bij klanten op locatie uitgevoerd. De meeste klanten zijn gevestigd in de Randstad, maar in voorkomende gevallen zijn ook andere locaties mogelijk.

Werktijden:
Deze functie vraagt flexibiliteit. Je werkzaamheden zullen vooral tijdens kantoortijden plaatsvinden, maar ook bereikbaarheid buiten kantoortijden is voor jou geen probleem.

Profiel:
Als consultant bij It’s Us beschik je over HBO of WO werk- en denkniveau. Je bent zorgzaam, maar ook commercieel. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig en toont graag initiatief. Daarnaast deel je graag je kennis met collega’s en bent bereid ze te ondersteunen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en het is een vereiste dat je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Kennis:
Affiniteit met ICT en begrip van financiële- en bedrijfsprocessen is cruciaal. Daarnaast beschik je over toepasbare kennis van de Exact productlijn, bij voorkeur aantoonbaar door up-to-date certificeringen van Exact Globe en Exact Synergy Enterprise.

Wij bieden:
Voor de juiste kandidaat ligt een aansprekend arbeidsvoorwaardenpakket klaar. Naast een passend salaris krijg je de beschikking over een auto, een laptop en een mobiele telefoon. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om met een jaarlijks vastgesteld opleidingsbudget certificeringen te behalen in het werkveld of op het gebied van eventuele andere vaardigheden. It’s Us is een organisatie waarbij je de vrijheid krijgt om mee te denken met de organisatiedoelen en waar jouw mening belangrijk wordt geacht.

Belangstelling:
Denk je in aanmerking te komen voor deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel reageer dan en mail jouw cv. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nancy Bruijn: nbruijn@itsus.nl, 020 560 59 00