top of page
bridging.jpg

WELKOM BIJ IT'S US

Gold Partner
van Exact

Informatie

Evel Knievel was een Amerikaanse stuntman. In zijn gedachte bestond er niet zoiets als een onmogelijke sprong. Dat gedachtengoed is voor ons een inspiratiebron. 

IU Landingspage Handelsbedrijven-08.jpg

Een gouden koppel

It’s Us & Exact:

Exact heeft 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en vormt al meer dan 20 jaar een succesvol ‘koppel’ met It’s Us. Niet voor niets zijn we daarom trotse Exact Gold Partner. Benieuwd wat die samenwerking voor jou kan betekenen? Neem contact op met Sergio Giezenberg en daag hem gerust uit!

Sergio
Tekstballon

MAAK KENNIS MET 

SERGIO GIEZENBERG

IU Landingspage Handelsbedrijven-02.jpg

We bring IT together

Omdat een ERP-systeem heel veel kan, maar niet alles, ontwikkelde It’s Us een platform waarmee bedrijven in staat zijn om de kracht van Exact te combineren met branchspecifieke oplossingen (zoals bijvoorbeeld een webshop of kassasysteem).

MEER WETEN? DOWNLOAD HIER HET WHITEPAPER

Informatie

Op 7 augustus 1974 deed Philippe Petit het ondenkbare. Hij liep over een koord tussen de beroemde Twin Towers.  Wij houden ook wel van een uitdaging. Maar dan op het gebied van IT.

Exact Globe

Ondersteuning voor wetgeving in 40 landen

Wist je dat Exact Globe lokale wetgeving ondersteunt voor maar liefst 40 landen? Wel zo handig bij internationaal zakendoen. Meer weten? Kijk hier voor een overzicht van alle ondersteunde landen of neem contact op met Marcel de Koning.

Marcel
Tekstballon

MAAK KENNIS MET 

MARCEL DE KONING

IU Landingspage Handelsbedrijven-07.jpg
IU Landingspage Handelsbedrijven.jpg

Systeemintegratie

een kwestie van de juiste taal

De Bondt, groothandel in fournituren, brei- en haakgarens levert wereldwijd aan de vakhandel, grossier en confectie-industrie. Exact is de ruggengraat van hun logistieke organisatie. Ons eigen SaaS-platform Coretix helpt om alle systemen (webshop, ERP, WMS, gerobotiseerd opslagsysteem) met dezelfde data te laten werken. Om dit helder en transparant te maken wordt onder andere gebruik gemaakt van slimme logica.

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

DOWNLOAD HET WHITEPAPER

IU Landingspage Handelsbedrijven-03.jpg

Internationale groeiplannen? 

Steeds meer handelsorganisaties worden actief in het buitenland. Exact Globe+ helpt ondernemers met een geïntegreerde oplossing en biedt de mogelijkheid om efficiënt te anticiperen op landspecifieke wet- en regelgeving. 

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

DOWNLOAD ONS WHITEPAPER HIER

openhartigheid

Service en 

Dat zijn kernwoorden in onze dienstverlening. Althans, volgens Casper van Tricht, Customer Services Manager bij It’s Us. Bekijk hier hoe hij dat ziet.

IU Landingspage Handelsbedrijven.jpg
verbindingne kopie 2.jpg

64.000 transacties

per seconde

Wist je dat er 64.000 database transacties per seconde worden gedaan binnen de Exact Cloud? Met die snelheid zijn ook jouw groeiambities geen probleem. Wil je weten hoe je jouw applicatielandschap kunt inregelen om internationaal succesvol te worden?

Marcel
Tekstballon

MAAK KENNIS MET 

MARCEL DE KONING

bottom of page