top of page
Why not join us?
IT's US designs_website-02.png

Why not join us?

Welkom bij It's Us, de leukste werkgever van Nederland. Werken bij It’s Us is in veel opzichten bijzonder. Niet voor iedereen, maar wel voor speciale mensen. Mensen met ambitie, die doorgroeien echt serieus nemen. Mensen die hechten aan vrijheid, uitdagende projecten en het nemen van verantwoordelijkheid. Mensen die willen meebouwen aan een prachtig bedrijf. Mensen die hun grenzen tijdens werktijd zowel mentaal als fysiek willen verleggen, maar ook wel van een feestje houden. Why not join us?

Over It's Us
bridging.jpg

It’s Us, dat zijn wij. Wij hebben 20 jaar ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen en alles wat daarbij komt kijken. Onze kernactiviteiten zijn Business Solutions, Integration Solutions en Information Solutions. Expertise, kennis delen én open communicatie vormen de basis om succesvol samen te werken. En we zijn ervan overtuigd dat de combinatie van passie, durf en daadkracht tot het beste resultaat leidt. Service en openhartigheid zitten in onze genen. Daarom nemen wij communiceren met open vizier heel serieus. Wij brengen IT samen. It’s Us.

Mensen die hun grenzen tijdens werktijd zowel mentaal als fysiek willen verleggen. 

WAT BEDOELEN WE DAARMEE?

Personal development

Een persoonlijk budget om jezelf mentaal te blijven ontwikkelen en periodieke pizzasessies om te sparren met collega’s.

IJburg Sessies

Jaarlijks een een hapje eten met de directie om jouw visie op de bedrijfsvoering van It’s Us te geven.

Pushing the boundaries

Jaarlijks één uitdagend evenement waarbij medewerkers de mogelijkheid krijgen om hun eigen fysieke grenzen te verleggen.

It’s Us Academy

Traineeship voor starters (HBO of WO). Je krijgt een persoonlijk begeleider en wordt opgeleid tot business consultant.

ruis_edited.jpg

Kortom, genoeg serieuze zaken. Daarom is er ook genoeg tijd voor gezamenlijke ontspanning:

Spring Break

Skiweekend of Citytrip met het hele bedrijf, bijvoorbeeld naar Barcelona, Kaprun of Milaan.

Summer Sail

Varen en lekker eten, bijvoorbeeld een grachtentocht, zeilen naar Pampus, of Sail A'dam.

Game On in Autumn

Laat het kind in je los, bijvoorbeeld met karten, escape room, laser game, of indoor skydiven.

Winter Dinner

Eten en stappen, bijvoorbeeld bij Sazanka, de Biertuin of Kerstdiner op kantoor.

Vacatures

VACATURES

Product Owner

It's Us gaat in de eerste plaats over relaties, beleving en tevredenheid. Het gaat dan over kwaliteit, maar vooral ook over gevoel en betrokkenheid. Wij luisteren naar onze klanten en vertalen hun wensen naar een passende oplossing. De Product Owner speelt daarin een cruciale rol. De werkzaamheden van een PO bij It's Us zijn divers en uitdagend. Product Owners gaan in gesprek met bestaande klanten om hun wensen vast te leggen in zogeheten 'user stories'. Het vereist analytisch vermogen om samen met de klant de knelpunten in hun IT omgeving in kaart te brengen. Zodra er een akkoord is voor het uitvoeren van een user story komt de projectmanager in de PO naar boven. De Product Owner zorgt er dan voor dat aan alle voorwaarden is voldaan om een user story uit te kunnen voeren (definition of ready). In de fase waarin de user stories worden gerealiseerd (door consultants of developers) bewaakt de PO de procesgang. Tot slot levert de PO de user stories die voldoen aan de 'definition of done' op aan de klant.

WIL JIJ PRODUCT OWNER WORDEN BIJ IT'S US?

IT's US designs_website_3-05.png

Sales Consultant

Ben jij die échte verkoopknaller? Verkoop jij alles wat los en vast zit? Helaas, dan is dit geen baan voor je.

 

Wij zoeken namelijk een 𝐒𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭 (v/m). En niet een Die Hard verkoper. Bij It’s Us gaat het in de eerste plaats om relaties, optimale klantbeleving en hoge tevredenheid. ‘Pushen’ hoort daar niet bij. Waardevolle relaties bouwen wel. En het is wel handig als je iets met IT hebt.

Wij benaderen potentiële klanten op een ludieke manier vanuit de gedachte 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘦𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘭𝘶𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘯. Wij luisteren naar bedrijven en helpen vervolgens om hun marge te vergroten. Jij speelt daarin straks een centrale rol. Aan jou de taak om te bepalen waar onze dienstverlening aansluit op de bedrijfsvoering van de toekomstige klant en de manier waarop wij die prospect verder kunnen helpen. Adviseren en verkopen tegelijk dus.

WIL JIJ SALES CONSULTANT WORDEN BIJ IT'S US?

IT's US designs_website_3-04.png

Trainee 

Heb jij je opleiding Bedrijfsadministratie (HBO of academisch) net afgerond, maar is je honger naar meer leren nog niet gestild? Dan is een traineeship bij It’s Us misschien precies wat jij zoekt. Wij zijn constant op zoek naar getalenteerde vrouwen en mannen die bij ons aan de slag willen als trainee om vervolgens door te groeien naar een rol als business consultant. Als trainee kun je naast een uitstekende beloning rekenen op een interessant groeiperspectief. Je werkweek als trainee ziet er ongeveer als volgt uit. Samen met andere trainees ben je twee dagen per week op ons kantoor aanwezig. Eén daarvan is een studiedag ten behoeve van het behalen van de benodigde certificeringen, de andere dag kijk je mee met onze supportafdeling, omdat we het belangrijk vinden dat je weet wat er speelt bij onze klanten. De overige drie dagen loop je mee met één van onze Senior Consultants bij klanten.

WIL JIJ TRAINEE WORDEN BIJ IT'S US?

IT's US designs_website_3-14.png

Consultant

Als Consultant bij It’s Us staat vrijheid centraal. Vrijheid om je eigen tijd in te delen. Vrijheid om je klanten te adviseren. Vrijheid om binnen de grenzen der redelijkheid te doen wat jij goed acht. Want vrijheid kan er alleen zijn als er ook verantwoordelijkheid is. En ook die krijg je en mag je nemen. Op uitdagende projecten bij leuke klanten en met prettige collega’s. Onze Consultants hebben HBO/WO werk- en denkniveau en zijn specialisten in het inrichten van Exact Globe, Exact Synergy en aanverwante producten. Ze vertalen de wensen van onze klanten naar oplossingen die naadloos aansluiten op hun bedrijfsprocessen. Daarnaast zoeken ze continu naar mogelijkheden om de klantloyaliteit en de continuïteit van de organisatie te bevorderen. En vanzelfsprekend houden ze kennis omtrent ontwikkelingen op eigen vakgebied en aanverwante gebieden voor zichzelf op peil zodat ze ook anderen kunnen ondersteunen en informeren.

WIL JIJ CONSULTANT WORDEN BIJ IT'S US?

IT's US designs_website_3-01.png

.NET Software Engineer

Eén van de kernactiviteiten van It's Us is het uitwisselen van data tussen willekeurige applicaties. Wij doen dat met ons eigen platform 'Coretix'. Coretix is een uitgebreid SaaS platform, waarmee een team van developers en consultants systemen van klanten met elkaar kunnen laten praten. Wij zijn op zoek naar een ervaren .NET Software Engineer om mee te bouwen aan 'Coretix Next Gen', een ambitieus project waarbij gebruik gemaakt wordt van veel uitdagende technieken en technologieën zoals , C#-microservices, ActiveMQ, SQL en NoSql databases, S3, ElasticSearch, EventStoreDb en OpenTelemetry.

Het platform verwerkt realtime gegevens voor honderden klanten. Vanwege de complexiteit zijn wij op zoek naar een ervaren software engineer die op zoek is naar een uitdaging en vanwege internationale samenwerking is vloeiende communicatie in zowel Nederlands als Engels een vereiste.

WIL JIJ .NET SOFTWARE ENGINEER WORDEN BIJ IT'S US?

IT's US designs_website_3-15.png
Reageren

Interesse in een rol bij It's Us?
Laat hier je gegevens achter.

Bedankt voor je reactie! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page