top of page
Background core.jpg

Integration solutions

De SaaS oplossing van It’s Us die alle talen spreekt.

Waarom?

Waarom?

Alle data onder controle

Coretix (ontwikkeld door It’s Us) wisselt data uit tussen applicaties naar keuze (waaronder die van Exact).

Data altijd up-to-date

Coretix synchroniseert gegevens tussen applicaties. Bijvoorbeeld financieel, logistiek, relaties, artikelen, orders of mutaties. Zo blijven data in elke applicatie up-to-date.

Geen overbodig werk

Data overtypen naar een andere applicatie? Coretix zorgt ervoor dat dit voortaan tot het verleden behoort. Dat scheelt veel tijd die beter aan iets anders besteed kan worden.

Kostenbesparend

Werken met Coretix is effectief, maar ook efficiënt. Zeker als het over kosten gaat. Een kleine investering die zichzelf al snel terugbetaalt.

beekje.jpg

Wat?

Verloop.jpg

Hoe?

Data integratie met één platform tegen een vast bedrag per maand.

1: Maak kennis met Coretix

Meer weten over hoe Coretix ervoor zorgt dat alle data onder controle zijn en hoe wij applicaties met elkaar kunnen verbinden? Wij maken graag een afspraak.

2: Analyse en advies

Waar worden gegevens vastgelegd? Hoe worden records beheerd? Welke plug-ins gaan we inzetten en welke integraties verzorgen onze consultants? Wij zoeken het graag uit.

3: Integreren en inrichten

Geef ons het vertrouwen om het Coretix platform de spil te laten zijn tussen applicaties. Coretix is maandelijks op en af te schalen of zelfs op te zeggen.

Wat?
Hoe?

Tegen een betaalbare prijs systemen integreren en gegevens uitwisselen.

Eén platform, geen verrassingen

De kracht van Coretix is dat het één platform is voor data-uitwisseling tussen alle applicaties. En omdat onze oplossing in de cloud draait hoeven er geen dure investeringen te worden gedaan maar wordt er op maandelijkse basis voor gebruik afgerekend.

Veilig en betrouwbaar

Databeveiliging is tegenwoordig essentieel. Het Coretix platform beschikt over geavanceerde beveiligingstechnieken, werkt uitsluitend over beveiligde verbindingen en alle servers en dataverwerkingsprocessen worden 24 uur per dag bewaakt. 

Flexibel en wendbaar

Werken met een andere of nieuwe applicatie? Dat kan door eenvoudig een plug-in op het Coretix platform te vervangen en de nieuwe applicatie is geïntegreerd met bestaande applicaties. Oftewel: flexibeler en wendbaarder in de snel veranderende wereld.

Coretix is an innovative solution that provides us faster development time and scalability

TEAM LEADER TECH CENTRE OF EXCELLENCE, CITIZENM HOTELS

bottom of page