top of page
Archief.jpg

Information solutions

Stuurinformatie op het juiste moment op de juiste plaats

Waarom?

Waarom?

Omdat betrouwbare stuurinformatie voor iedereen laagdrempelig beschikbaar moet kunnen zijn. Roger that!

Betrouwbaar

Om te kunnen sturen is betrouwbare, actuele en relevante informatie nodig. Roger verzamelt continu actuele data en presenteert die op elk gewenst moment, op elk gewenst apparaat.

Laagdrempelig

Werken met Roger is effectief, maar ook efficiënt. Zeker als het over kosten gaat. Roger vraagt geen investering in hardware of software. Roger is laagdrempelig (SaaS platform).

Betekenis

Door de cijfers de informatie niet kunnen zien? Roger geeft betekenis aan cijfers en presenteert de informatie die daar uit voortkomt op een eenvoudige gebruiksvriendelijke wijze.

hand archief.jpg

Wat?

Wat?
Verloop.jpg

Altijd en overal de juiste informatie uit elke gewenste databron of combinatie van databronnen.

Elke gewenste databron

Roger verzamelt data uit iedere gewenste applicatie (waaronder Exact Online, Globe en/of Synergy) en zorgt ervoor dat die gebruikt kan worden in dashboards, rapporten en analyses. Daardoor kan Roger eenvoudig data combineren tot de juiste informatie, ook uit verschillende databronnen.

Razendnel en efficiënt

Roger werkt snel en efficient, doordat alleen gewijzigde data extra wordt ingeladen. Daarbij draait Roger volledig in een eigen cloud (SaaS platform), waardoor de productieomgeving niet wordt belast bij de presentatie van informatie. 

Keuzevrijheid in presentatie

Roger presenteert interactieve dashboards en rapporten standaard met de data-analyse tooling van Qlik, maar daar stopt Roger niet. Desgewenst kan Roger ook informatie visualiseren in andere oplossingen als Power BI, Sumatra, Tableau of gewoon Excel. 

Hoe?

Maak kennis met It’s Us en met Roger

Meet Roger

Ook behoefte aan stuurinformatie? Ontdek waar de kansen liggen om met onze oplossingen meer grip op de organisatie te krijgen.

Analyse en Advies

Welke informatie is belangrijk voor welke functie? Waar moet die informatie vandaan komen? Wanneer moet het beschikbaar zijn? Wordt de juiste data al wel vastgelegd? Onze uitgebreide analyse vertaalt zich naar gebruiksvriendelijke dashboards en/of rapporten.

Start

Vertrouwen, betrokkenheid, expertise, de juiste software en een gedegen aanpak. Dat zijn voor ons de ingrediënten om samen een project te starten.

Hoe?

Highly professional, knowledgable and proactive team of both young and experienced consultants bring in so much of value onto the table.

SENIOR SUPPLY CHAIN PLANNER NIPPON SEIKI

bottom of page