top of page
It's Us - Meer dan 20 jaar Gold Partner van Exact - Amsterdam - Nederland

Business solutions

EXACT: Marktleider in business software in de Benelux.

IT'S US: Gold Partner van Exact Software.

Waarom?

Waarom?

Alles uit het bedrijf halen met exact de juiste software.

Betrokken

Betrokkenheid is volgens ons het fundament voor succesvol samenwerken. En werkelijk betrokken zijn geeft net die extra inzichten waarmee we uiteindelijk het verschil maken.

Deskundig

Werken met Exact Software? Wij weten waarover we praten. Onze consultants zijn gepokt en gemazeld in de wereld van Exact en al onze consultants zijn Exact Gold gecertificeerd. 

Eenvoudig

Simpel. Ongekunsteld. Moeiteloos. Woorden die horen bij goed automatiseren. Ons doel? Samen processen vereenvoudigen en transparant maken.

It's Us - Meer dan 20 jaar Gold Partner van Exact - Amsterdam - Nederland

Wat?

It’s Us, ruim 20 jaar Gold Partner van Exact.
Dat zegt genoeg.

Verloop.jpg

Hoe?

In drie stappen naar een succesvolle samenwerking.

1: Meet with us

Maak kennis met nieuwe perspectieven op automatisering. Ontdek waar de kansen liggen om met onze oplossingen meer uit de organisatie te halen.

2: Analyse en advies

Met zorg een project voorbereiden. Onze uitgebreide analyse vertaalt zich naar een betrouwbaar en volledig fundament om een project te starten.

3: Start

Vertrouwen, betrokkenheid, expertise, de juiste software en een gedegen projectplan. Dat zijn voor ons de ingrediënten om samen een project te starten.

Wat?
Hoe?

Diensten voor Exact

It’s Us realiseert een inrichting die waarde toevoegt.

Selectie en aanschaf

It’s Us weet alles van Exact Online, Globe, Synergy en aanverwante applicaties. Vanuit onze ervaring en expertise weten wij als geen ander wat hierbij de juiste keuzes zijn voor elke denkbare bedrijfsvoering.

Vervanging en inrichting

Een inrichting zodat er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden? Dat is wat we met passie doen. Maximale waarde toevoegen aan Exact en overige bedrijfssoftware, bijvoorbeeld met scanoplossingen of door het uitwisselen van data.

Optimalisatie en integratie

Klantvragen en processen veranderen, software wordt beter, functionaliteiten nemen toe. Wij optimaliseren de inrichting in Exact en integreren aanverwante applicaties.

The It's Us consultants are always super helpful and always go to extra lengths to help their clients.

SENIOR ACCOUNTANT, UNIQURE

bottom of page