top of page
bridging.jpg

Exact Globe+

Hoe

WAAROM?

Om voorop te blijven lopen in de markt is inzicht en snelheid essentieel. 

Exact Globe+ integreert en stroomlijnt financiële processen met de andere belangrijke bedrijfsprocessen. Zo wordt de juiste operationele en strategische informatie ontsloten om snel te kunnen schakelen en waar nodig bij te sturen. Het resultaat is inzicht in de status en positie van de organisatie, zicht op het groeidoel en hoe daar -sneller dan de concurrentie- te komen.

WAT?

Alles onder één dak

Binnen Exact Globe+ komen alle transacties en interacties waaronder financieel, logistiek, HRM, klantrelatiebeheer (CRM), projecten, productie en resource planning samen in één centrale informatiebron.

 

Efficiënt en effectief

Door de centrale informatiebron hoeven administratieve gegevens maar eenmalig ingevoerd en opgeslagen te worden, wat minder foutgevoelig is en tijd bespaart. Bovendien kunnen herhalingshandelingen makkelijk worden geautomatiseerd.

 

Flexibel

Uitgebreide mogelijkheden voor het toekennen van rollen en rechten, autorisatie en traceerbaarheid en eenvoudig uit te breiden met additionele oplossingen, gebruikers en administraties.

 

Veelzijdig

Complete ondersteuning in een grote verscheidenheid aan talen, banken, valuta en meer dan 40 buitenlandse wet- en regelgevingen. Bovendien wordt ook het versturen van facturen via Peppol, het Europese netwerk voor het versturen van digitale documenten ondersteund. 

HOE?

Maak kennis met It’s Us en met Exact Globe+

Meet Exact Globe+

Ontdek dit gebruiksvriendelijke ERP-systeem met een hedendaags design, waarmee Midden- en Kleinbedrijven de gehele bedrijfsadministratie gemakkelijk en eenvoudig kunnen organiseren en structureren.

 

Analyse

Analytische functionaliteit variërend van real-time dashboards tot krachtige draaitabellen en gebruiksklare Excel-integratie.

 

Start

Vertrouwen, betrokkenheid, expertise, de juiste software en een gedegen aanpak. Dat zijn voor ons de ingrediënten om samen een project te starten.

Meer weten?

IU Landingspage Handelsbedrijven-05_edited.png
Waarom
Wat
bottom of page