top of page

Exact Online

Hoe

WAAROM?

Altijd en overal toegang tot de bedrijfsadministratie

Exact Online maakt het makkelijk om altijd en overal toegang te hebben tot de bedrijfsadministratie. Dit ERP-systeem helpt ondernemers daardoor slimmer en flexibeler te werken. Maar Exact Online is meer dan alleen software; het is een eenvoudig online platform dat perfect is voor kleine- en middelgrote bedrijven. Een digitale centrale plek waar alle financiën, klantbeheer, projectbeheer en meer zaken kunnen worden bijgehouden. 

WAT?

Compleet inzicht in de onderneming

Meer dan boekhouden

Exact Online gaat verder dan alleen online boekhouden. Vanuit één plek financiën beheren, geldstromen inzien en de facturering automatiseren. 

 

Altijd en overal          

Op kantoor, thuis of onderweg, Exact Online biedt altijd (24/7) en overal toegang tot de bedrijfsgegevens via smartphone, computer/laptop of tablet.

 

Lagere foutmarge

Bespaar tijd en verminder fouten. Exact Online helpt bij het beheren van de voorraad en het verwerken van bestellingen door deze processen te automatiseren.

 

Voor iedereen

Werk makkelijk samen met collega’s, klanten en andere stakeholders. Deel documenten, rapporten en andere essentiële informatie met een paar klikken.

 

Veilig

Bedrijfsgegevens zijn goud waard. Daarom zet Exact Online in op geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gegevens altijd veilig zijn.

HOE?

Maak kennis met It’s Us en met Exact Online

Meet Exact Online

In een wereld waarin technologie belangrijk is voor bedrijven, is Exact Online een digitale helper die begrijpt wat je nodig hebt om te slagen. Laat technologie voor je werken en zie hoe Exact Online het bedrijf naar succes kan leiden.

 

Alles in 1

Exact Online biedt alles wat nodig is in één geïntegreerd online pakket. 

 

Specifieke oplossingen per branche

Met boekhouden en CRM in 1 is Exact Online de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast zijn er geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Meer weten?

IU Landingspage Handelsbedrijven-05_edited.png
Waarom
Wat
bottom of page